OPLEIDINGEN VOOR MEER ZELFVERTROUWEN, PURPOSE & MEER FOCUS


Sommige mensen hebben echt geluk: ze ontmoeten steeds de juiste mensen op het juiste moment en zijn zeer succesvol. Anderen moeten dan weer keihard werken om het te maken.

En toch kan het voor iedereen van een leien dakje gaan... Met de juiste mindset, tools, inzichten.

Misschien heb jij wel al veel innovatieve ideeën gehad, maar heb je dan ook daadwerkelijk iets gedaan?

Durf jij springen in het onbekende?

Vraag je je soms af waarom je altijd opnieuw in dezelfde soort situatie belandt? Of waarom je steeds verkeerde mensen aantrekt? Of waarom je niet zo snel vooruit gaat als je zou willen?

Wil je weten hoe ik van mensenschuw en superverlegen meisje uitgroeide tot een sociale, open en succesvolle trainer die voor grote groepen presenteert? 

Het was persoonlijke ontwikkeling

Door verschillende opleidingen & ervaringen die me uit m'n comfortzone duwden!

Als ik dat kan, kan jij het ook! 

Net daarom ben ik zo toegewijd om alles te delen over wat je moet weten over jezelf, het leven, hoe flow & balans in mekaar zitten, en hoe je jezelf kan omtoveren tot de beste versie van jezelf!  

FOCUS Training

Leer je eigen personal mission statement maken en duidelijke doelen stellen. Maak komaf met al wat niet essentieel is, creëer rust en ruimte, en leer over efficiëntie en organisatie.

Je leert ook hoe je gefocust kan blijven op het essentiële, zelfs wanneer je omringd wordt door tal van afleidingen. 

Een leven in balans in 6 stappen

Uitgebreide training waarbij we inzoomen op de nodige mindset, de sleutels en de gewoontes die je je eigen dient te maken om een levens in balans te leiden, met voldoening en flow. Je leert o.a. over stress management, hoe je de juiste prioiteiten stelt, tijdsmanagement, hoe je overgaat tot de mindset van een winnaar en hoe je je communicatie optimaliseert. 

The Art of War

Wie heeft er nog niet gehoord van Sun Tzu en zijn boek "The Art of War"? Ik denk dat elke manager dit boek wel ergens heeft liggen... Maar weet je eigenlijk echt hoe je mensen kan "lezen", hoe je je eigen manier van functioneren en die van anderen echt kan doorgronden? Eenmaal je de kunst van persoonlijkheidsanalyse en "flow-strategie" beheert, zet je alle kansen en opportuniteiten aan jouw kant. 

Team Cohesion Training

Tijdens de Team Cohesion Training, mag je met je team een echte kudde paarden leiden. Je leert over de verschillende patronen die jij en je team hanteren, over non-verbale communicatie, over natuurlijk en inspirerend leiderschap, teamgeest en team authenticiteit. Deze training neemt een hele dag in beslag. Afhangende van je verwachting, kan het ook op meerdere dagen. 

Wat onze klanten ervan vinden

THE ANSWERS I NEEDED


“Ik kwam toe met een heleboel vragen in m'n hoofd: "Moet ik deze job wel blijven doen? Of start ik met een eigen zaak? Is dit echt het leven dat ik wil leiden?". Na de training ging ik naar huis vol motivatie, ik had een famueze boost gekregen en plots was het duidelijk voor me waar ik naartoe wilde!”


Amy Stance

GOAL ORIENTED


“De training van Géraldine gaf echt een boost: we kregen niet alleen goede tools en tips mee, maar we kregen ook persoonlijk advies en een plan van aanpak voor onze specifieke persoonlijke of professionele behoeften. Nu heb ik een frisse kijk op alles, nieuwe perspectieven en ik voel me ook veel positiever ingesteld."


Sharon Thomas

MAGICAL


“Het was magisch, een echte uitdaging voor mij...
Géraldine vond steeds de juiste woorden, simpel en eerlijk.

Ik keer terug uit deze sessies vol verlangen, het verlangen om vooruit te gaan, om te luisteren naar dat innerlijke stemmetje dat ik zo vaak negeer, sterker in m'n schoenen...

Vandaag is de eerste dag van mijn nieuw leven! Ik neem al het advies mee en ik begin het meteen toe te passen!


Laetitia Finck

TRAININGS by Géraldine

On-site, in-company, groups or individuals

Wil je graag een gedetailleerd overzicht van één van bovenstaande trainingen, of wil je weten welke trainingen en workshops ik nog bied? Contacteer me dan per mail of telefonisch.


Hoewel ik m'n trainingen het liefst 'live' geef, toch zijn ze ook allemaal online beschikbaar. De grote lijnen van elke trainingen liggen vast, maar ik pas m'n inhoud conintu aan aan de specifieke behoeftes en verwachtingen van de klant of de groep.