Haal meer uit het leven!

Ben jij op zoek naar meer?

Meer balans, meer focus, een betere gezondheid en prestaties, meer harmonie, betere relaties, meer voldoening, rust, proactiviteit, meer efficiëntie, of misschien meer tijd

Of misschien ben je net op zoek naar minder!

Minder mentale chaos, minder stress, minder discussies, minder opstapeling van werk,minder rommel, minder verplichtingen, minder prioriteiten, minder slechte gewoontes, minder vermoeidheid, ... Want diep vanbinnen weet je: LESS = MORE!De grootste uitdaging voor  hoogsensitive ondernemende personen, is dat wij zeer veel willen bereiken en doen. We hebben duizenden ideeën, we zijn ambitieus en hebben grootse dromen. Maar we leven ook met overontwikkelde zintuigen en we raken vaak uitgeput door continuë overprikkeling. Sommige ervaring worden als zeer "hard" ervaren terwijl een ander dat maar gewoon of normaal vindt.

Als empaat, voelen we en begrijpen we ook echt de behoeften van onze klanten, collega's en omgeving. We voelen zo mee dat we absoluut willen helpen. Maar door voor iedereen goed te willen doen, gaan we vaak over onze grenzen heen en vergeten we onszelf. 

Plots is HSP zijn (of het leven) dan een last.

Maar het kan zo'n sterke kracht zijn!!

Hoe je dat omvormt tot een kracht, is iets wat ik je kan leren. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan ben je op de juiste plaats aangekomen.

EQUICOACHING


EquiCoaching helpt je om die aspecten van je leven die geoptimaliseerd kunnen worden, aan te pakken.

Samen met de paarden en de coaching werk je aan je zelfvertrouwen, je authenticiteit, je (non-verbale) communicatie, je leadership skills, je focus, ... 

De paarden liegen niet en reflecteren je ware innerlijke staat. Het resultaat: de beste versie van jezelf!

GEZONDHEID


Heb je een goede gezondheid? Leef je in synergie met je lichaam? Weet je welke supplementen goed voor je zijn om jezelf gezond en performant te houden? 

Voel je goed in je vel en vol energie, dankzij je persoonlijke "health package". Dit zal je focus en mentaal evenwicht ondersteunen. Je zal ook beter slapen, minder stress ervaren en zelfzekerder zijn. 

TRAINING


Wat zijn je sterktes, verborgen talenten? Weet je 100% zeker wie je bent en welke richting je uit wilt? 

Wat is een eigen personal mission statement? Leer duidelijke doelen stellen, je eigen plan van aanpak uitstippelen met de juiste focus en niets of niemand houdt je nog tegen om je dromen waar te maken! 

Breng via soft skills training je leven naar het volgende level!

Getuigenissen

Laurence Eberhart

Na de training bij Géraldine ben ik met een project gestart dat mij nauw aan het hart lag (en dat vandaag een succes is). Géraldine bezit een sterk ontwikkeld gevoel voor het begrijpen van iemands behoeften en zet zich volledig in om mensen te helpen zichzelf te vinden en hun juiste pad te vinden. Dank je wel, Gerardine!

Janelle Goffart

Na 1 sessie had ik al een andere mindset. Ik heb enorm veel tips en tricks geleerd die ik makkelijk kan toepassen in mijn dagelijks leven. Ook ben ik super goed begeleid geweest door Géraldine tijdens de NLP oefeningen en tijdens het werken met de paarden. De duidelijke informatie tijdens de sessie geeft een veilig gevoel. Wat ik heel magisch vond waren de oefeningen met de paarden. Je leert connectie maken met de paarden en op die manier heb ik geleerd om connectie te maken met mijn angsten en om er de controle over te houden. Ik raad equicoaching iedereen aan! Het is heel leerrijk en ontspannend om in de natuur bezig te zijn met paarden. Je kan alle zorgen even vergeten en kan met een frisse start herbeginnen.

Wie is je coach?

Hallo, ik ben Géraldine.

Geboren ondernemer en HSP (Hoog Sensitief Persoon). De mensen die mij goed kennen, weten dat ik iemand ben met vele interesses en talenten. En dat was vroeger net mijn probleem: nooit kunnen kiezen. Alles willen doen, iedereen willen helpen. Tot ik de kracht van focus en essentialisme ontdekte.

Mijn missie is om jou te laten groeien! Om je te helpen een succesvolle, gelukkige en gezonde persoon te worden.

Het leven is te kort om je gehaast, onder druk gezet, overweldigd te voelen of om een baan te doen die niet bevredigend is. Er liggen zoveel opportuniteiten klaar voor jou. Via mijn resultaatgerichte trainingen en coachings bezorg ik je alles wat je nodig hebt om naar die nog betere versie van jezelf te evolueren: energiek, performant, gemotiveerd, efficiënt, voldaan en georganiseerd.

Heb je interesse in onze gezondheidsproducten?

Ben je klaar om je lichaam de beste producten te geven zodat je je in topvorm voelt?

 

Onze producten zijn allemaal gemaakt op basis van pure Aloë Vera, een plant met enorm veel voordelen voor onze gezondheid, immuunsysteem, huidverzorging en spijsvertering.

Je kan altijd contact met mij opnemen om specifieke informatie over onze producten te vragen.

Klik op onderstaande knop om naar mijn webshop te gaan.

Gezondheid eerst!