Haal meer uit het leven!

Ben jij op zoek naar meer?

Meer balans, meer focus, een betere gezondheid en prestaties, meer harmonie, betere relaties, meer voldoening, rust, proactiviteit, meer efficiëntie, of misschien meer tijd

Of misschien ben je net op zoek naar minder!

Minder mentale chaos, minder stress, minder discussies, minder opstapeling van werk,minder rommel, minder verplichtingen, minder prioriteiten, minder slechte gewoontes, minder vermoeidheid, ... Want diep vanbinnen weet je: LESS = MORE!De grootste uitdaging voor  hoogsensitive ondernemende personen, is dat wij zeer veel willen bereiken en doen. We hebben duizenden ideeën, we zijn ambitieus en hebben grootse dromen. Maar we leven ook met overontwikkelde zintuigen en we raken vaak uitgeput door continuë overprikkeling. Sommige ervaring worden als zeer "hard" ervaren terwijl een ander dat maar gewoon of normaal vindt.

Als empaat, voelen we en begrijpen we ook echt de behoeften van onze klanten, collega's en omgeving. We voelen zo mee dat we absoluut willen helpen. Maar door voor iedereen goed te willen doen, gaan we vaak over onze grenzen heen en vergeten we onszelf. 

Plots is HSP zijn (of het leven) dan een last.

Maar het kan zo'n sterke kracht zijn!!

Hoe je dat omvormt tot een kracht, is iets wat ik je kan leren. Herken je jezelf in deze beschrijving? Dan ben je op de juiste plaats aangekomen.

MINDSET


Growth Coaching helpt je om die aspecten van je leven die geoptimaliseerd kunnen worden, aan te pakken.

Samen met je persoonlijke coach verander je je mindset in een "Hero" Mindset:

Goede gewoontes, duidelijke doelen, efficiëntie, focus, concreet actieplan, perfecte organisatie. Het resultaat: een leven in balans, geweldige resultaten en mentale rust!

GEZONDHEID


Heb je een goede gezondheid? Leef je in synergie met je lichaam? Weet je welke supplementen goed voor je zijn om jezelf gezond en performant te houden? 

Voel je goed in je vel en vol energie, dankzij je persoonlijke "health package". Dit zal je focus en mentaal evenwicht ondersteunen. Je zal ook beter slapen, minder stress ervaren en zelfzekerder zijn. 

ZINGEVING


Wat zijn je sterktes, verborgen talenten? Weet je 100% zeker wie je bent en welke richting je uit wilt? 

Want eenmaal je je eigen personal mission statement hebt, duidelijke doelen en een realistisch (en SMART!) plan van aanpak, dan kan niets of niemand je nog tegenhouden! 

Ontdek uit welk hout je bent gesneden, durf groots te dromen en breng je leven naar het volgende level!

De Groei-Trajecten

Om te kunnen groeien en het beste uit jezelf te halen, heb ik 3 formules voor je.

Elke formule wordt aangepast aan je persoonlijke behoeftes. We volgen een specifiek plan van aanpak om samen je doelen te bereiken. Ben je zeer gemotiveerd, geëngageerd en wil je één-op-één werken, dan raad ik je het VIP traject (Gold) aan.

Bij elk traject krijg je sowieso het de "mindset-training", het "gezond-in-je-lijf-pakket", een persoonlijkheidsanalyse, regelmatig opvolging en feedback, continuë coaching.


Deze trajecten zijn jou op het lijf geschreven als je: 

Leider van je leven wil zijn

Diep vanbinnen weet je dat je een leven kan leiden waarin je je eigen inspirerende manager bent die het allemaal voor elkaar heeft.


De durf hebt om een betere versie van jezelf te creëren

Ergens weet je wel dat je op gezondheidsvlak of op mindset-vlak beter kunt. Je bent het beu vermoeid te zijn, of te veel hooi op je vork te hebben. Je bent op zoek naar een langetermijn-oplossing.

Meer uit het leven wil halen

Je wil datgene wat niet optimaal is in je leven veranderen of verbeteren. Je wil datgenen wat wel werkt net versterken. Je weet gewoon dat je leven beter georganiseerd en efficiënter kan zijn. 

Deze trajecten zijn NIET voor jou als je: 

Tevreden bent met hoe alles loopt

Als je leven op rolletjes loopt en je wil absoluut niets veranderen, dan zijn deze trajecten niet voor jou.

Geen engagement toont of verantwoordelijkheid wil nemen

Ik aanvaard enkel mensen die bereid zijn zich te engageren in het traject. Zoek je gewoon een "quick fix" en voel je je niet klaar om eerlijk en kritisch naar jezelf en je leven te kijken, dan kan ik je niet helpen. 

Niet omkan met feedback  

Als je echt het beste uit het leven wil halen, dan zal je aan jezelf moeten werken, je mindset, je percepties, je gezondheid, enz. Als je niet bereid bent dat te doen, blijf dan gewoon doen zoals je nu doet.

Kies je traject

BRONS

1640 EUR

(Excl. BTW)


Training van 6u (Master Class)


3u follow-up videocalls


1 Gezondheidspack met Detoxkuur (Waarde van +200€)


Stap-voor-stap gids


1 Persoonlijke Coaching

1 Equicoaching


Planner & memo sheets


Privé Q&A Groep met andere deelnemers

ZILVER

2940 EUR

(Excl. BTW)


Training van 12u (Advanced Master Class)


Persoonlijkheidsanalyse


4u follow-up videocalls


1 Gezondheidspack met Detoxkuur & voedingssupplementen (Waarde van +300€)


Stap-voor-stap gids


2 Personal Coachings

1 Equicoaching


Planner & memo sheets


Bonus Video Training


Privé Q&A Groep met andere deelnemers

Wil je meer informatie?

--->

GOUD

MEEST POPULAIR

5240 EUR

(Excl. BTW)


Training van 15u (Top Level Master Class)


Uitgebreide Persoonlijkheidsanalyse


7u follow-up videocalls


1 Gezondheidspack met Detoxkuur, FIT-kuur en voedingssupplementen (Waarde van +500€)


Stap-voor-stap gids


4 Personal Coachings

1 Equicoaching

1 Home Consult


Gepersonaliseerd Plan van aanpak 


Advies op maat om je business te doen groeien


Toegang tot alle Bonus Materialen


Privé Q&A Groep met andere deelnemers

Getuigenissen

Laurence Eberhart

Na de training bij Géraldine ben ik met een project gestart dat mij nauw aan het hart lag (en dat vandaag een succes is). Géraldine bezit een sterk ontwikkeld gevoel voor het begrijpen van iemands behoeften en zet zich volledig in om mensen te helpen zichzelf te vinden en hun juiste pad te vinden. Dank je wel, Gerardine!

Janelle Goffart

Na 1 sessie had ik al een andere mindset. Ik heb enorm veel tips en tricks geleerd die ik makkelijk kan toepassen in mijn dagelijks leven. Ook ben ik super goed begeleid geweest door Géraldine tijdens de NLP oefeningen en tijdens het werken met de paarden. De duidelijke informatie tijdens de sessie geeft een veilig gevoel. Wat ik heel magisch vond waren de oefeningen met de paarden. Je leert connectie maken met de paarden en op die manier heb ik geleerd om connectie te maken met mijn angsten en om er de controle over te houden. Ik raad equicoaching iedereen aan! Het is heel leerrijk en ontspannend om in de natuur bezig te zijn met paarden. Je kan alle zorgen even vergeten en kan met een frisse start herbeginnen.

Wie is je coach?

Hallo, ik ben Géraldine.

Geboren ondernemer en HSP (Hoog Sensitief Persoon). De mensen die mij goed kennen, weten dat ik iemand ben met vele interesses en talenten. En dat was vroeger net mijn probleem: nooit kunnen kiezen. Alles willen doen, iedereen willen helpen. Tot ik de kracht van focus en essentialisme ontdekte.

Mijn missie is om jou te laten groeien! Om je te helpen een succesvolle, gelukkige en gezonde ondernemer te worden.

Het leven is te kort om je gehaast, onder druk gezet, overweldigd te voelen of om een baan te doen die niet bevredigend is. Er liggen zoveel opportuniteiten klaar voor jou. Via mijn resultaatgerichte trainingen en coachings bezorg ik je alles wat je nodig hebt om naar die nog betere versie van jezelf te evolueren: energiek, performant, gemotiveerd, efficiënt, voldaan en georganiseerd.

Weet je nog niet zeker of je voor het volledige programma wilt gaan?

Maar je wil wel onze gezondheidsproducten ontdekken?

Onze producten zijn allemaal gemaakt op basis van pure Aloë Vera, een plant met enorm veel voordelen voor onze gezondheid, immuunsysteem, huidverzorging en spijsvertering.

Je kan altijd contact met mij opnemen om specifieke informatie over onze producten te vragen.

Klik op onderstaande knop om naar mijn webshop te gaan.

Gezondheid eerst!